Amsterdam met kids: actieve uitjes

Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar in Amsterdam zijn super leuke actieve uitjes voor met kids.

Jeugdland (Valentijnkade 131) is een natuurspeeltuin met kinderbouwplaats, kinderboerderij en moestuinen, met overal picknicktafels en een heuse rode tractor 🙂

Clip ‘n Climb (Sportpark Kadoelen 4) is een klimhal bij een binnenspeeltuin, waar kinderen goed gezekerd worden en tegen allerlei wanden kunnen klimmen. Wij gingen er heen met een kinderfeestje, alle aanwezige jongetjes vonden het fantastisch.

Bij Storm (IJdijk 10) op Zeeburgereiland: een van strandtent met funsportpark Wind ’n Wheels.

In het Amsterdamse Bos zit FunForest (Bosbaanweg 3), een klimbos.

Bij Griffioen Buitensport (Ookmeer Jungle, Willinklaan 7) kunnen kinderen vanaf 8 jaar kanoën, tokkelen, vlotten bouwen, op de touwbrug, BMX fietsen, bamboe bouwen en meer. Je kunt er een kinderfeestje doen, maar sommige activiteiten ook los.

Speelgoed algemeen

Er zijn meerdere plekken in Amsterdam je stuiterballen kunt laten springen op mega trampolines: in Amsterdam West bij Bounz (Willinklaan 3), in Amsterdam Oost bij VROG (Kruislaan 222) en bij Jumpsquare (Daniël Goedkoopstraat 1).

Bij Skills kun je wekelijks apenkooien in gymzalen in de Rivierenbuurt, in Oost en op IJburg, maar je kunt er ook je kinderfeestje vieren.

In Amsterdam oost zit de Jaap Edenbaan (Radioweg 64), waar je kunt schaatsen.

Discobowlen of gewoon bowlen kan bijvoorbeeld bij het bekende Knijn (Scheldeplein 3) en Powerzone (De Ruijterkade 153).

Tunfun (Mr. Visserplein 7) is een indoor speelpark in een oude parkeergarage, met graffiti en andere leuke details. In en om Amsterdam zijn er nog meer binnenspeeltuinen, waaronder Monkey Town, Ballorig, Candy Castle en Dartel Dome.

Amsterdam met kids, actieve uitjes