Amsterdam met kids: actieve uitjes

Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar in Amsterdam zijn super leuke actieve uitjes voor met kids, zowel voor grote als voor kleine kinderen.

Jeugdland (Valentijnkade 131) is een natuurspeeltuin met kinderbouwplaats, kinderboerderij en moestuinen, met overal picknicktafels en een heuse rode tractor 🙂

Clip ‘n Climb (Sportpark Kadoelen 4) is een klimhal bij een binnenspeeltuin. Kinderen kunnen goed worden gezekerd en kunnen tegen allerlei wanden klimmen. Wij gingen er heen met een kinderfeestje, alle aanwezige jongetjes vonden het fantastisch.

Bij Storm (IJdijk 10) op Zeeburgereiland: een van strandtent met funsportpark Wind ’n Wheels.

In het Amsterdamse Bos zit FunForest (Bosbaanweg 3), een klimbos.

Bij Griffioen Buitensport (Ookmeer Jungle, Willinklaan 7) kunnen kinderen vanaf 8 jaar een feestje vieren. Denk aan kanoën, tokkelen, vlotten bouwen, op de touwbrug, BMX fietsen, bamboe bouwen en meer. Je kunt er een kinderfeestje doen, maar sommige activiteiten ook los.

Speelgoed algemeen

Er zijn meerdere plekken in Amsterdam je stuiterballen kunt laten springen op mega trampolines. In Amsterdam West kan dat bij Bounz (Willinklaan 3), in Amsterdam Oost bij VROG (Kruislaan 222) en bij Jumpsquare (Daniël Goedkoopstraat 1).

Bij Skills kun je wekelijks apenkooien in gymzalen in de Rivierenbuurt, in Oost en op IJburg. Je kunt er ook je kinderfeestje vieren.

In Amsterdam oost zit de Jaap Edenbaan (Radioweg 64), waar je kunt schaatsen.

Discobowlen of gewoon bowlen kan bijvoorbeeld bij het bekende Knijn (Scheldeplein 3) en Powerzone (De Ruijterkade 153).

Tunfun (Mr. Visserplein 7) is een indoor speelpark in een oude parkeergarage, met graffiti en andere leuke details.

Ben je op zoek naar een kinderfeestje? Kijk dan even naar het overzicht met kinderfeestjes in Amsterdam.

Amsterdam met kids, actieve uitjes

Mis jij leuke actieve kids uitjes in Amsterdam in deze lijst? Dan hoor ik dat heel graag via email op (info [at] leukmetkids.nl).