Contact

Wat leuk dat je hier komt! Amsterdam met kids wordt gemaakt door Maud, misschien ken je me van Leuk met kids blog. Ik ben altijd op zoek naar leuke dingen: kindvriendelijke uitjes of speelplekken, hotspots in de stad of juist idyllische plekken erbuiten, leuke winkels, ideeën om zelf te maken, knutseltips voor de kids, hippe kinderkleding, muziek, filmpjes, boeken, websites en apps, gezondheid en opvoeding van de kids, sport en yoga, de inrichting van de kinderkamer en de rest van het huis, vakantie locaties, recepten en koken met kids, ideeën voor feestdagen en nog veel meer. Ik woon in Amsterdam en had zoveel leuke informatie over deze stad dat ik er een aparte website van heb gemaakt.

Ik woon hier al meer dan twintig jaar in, ooit had ik als student een bijbaantje als fietsgids en mijn liefde voor Amsterdam is altijd gebleven. Ik laat onze stad graag aan de kinderen zien, maar wel op een manier die bij hun past, dus met speeltuinen en kindvriendelijke restaurants op de route. Als we een stad bezoeken, zorgen we altijd dat de kinderen regelmatig even lekker kunnen spelen, behalve de highlights vind je dus ook heel veel plekken om te spelen op deze website.

Je kunt Amsterdam met kids volgen via Facebook. Je kunt Leuk met kids blog volgen via Pinterest, Instagram, Facebook, Twitter, Google+ en RSS. Meer over mij vind je op LinkedIn. Amsterdam met kids heeft een pagina met algemene voorwaarden, privacy statement en disclaimer.

Wil je graag samenwerken met Amsterdam met kids of Leuk met kids? Heb je tips, vragen of een persbericht? Ik ontvang graag vragen en ideeën via email op: info [at] leukmetkids.nl.